maanantai 6. tammikuuta 2014

Suolainen pannari


Sattui olemaan jääkaapissa maitoa, jossa oli ollu jo vajaa viikko sitten eräpäivä. Päätin hyötykäyttää sen ja kokeilla tälläistä suolaista pannaria. Tämä soveltuu hyvin välipalaksi, iltapalaksi tai vaikka tarjottavaksi illanistujaisiin. Tämän voi täyttää haluamillansa täytteillä, minä täytin näillä täytteillä, mitä kaapeista sattui löytymään. Tästä tuli oikein hyvää. Teen varmasti tätä toistekkin :-)


Suolainen pannari
(pellillinen)

Pohja
4 kananmunaa
8dl maitoa
4,5dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
2rkl oliiviöljyä tai rypsiöljyä

Täytteet
Naudan 10 % jauhelihaa
luomuminitomaatteja
ananasmurskaa
fetaa
homejuustoa
vähän juustoraastetta
valkosipulirouhetta
pitsamaustetta


Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää joukkoon 4dl maitoa ja vatkaa jauhot joukkoon. Vatkaa mukaan loput maidosta, sekä öljy ja suola. Anna taikinan turvota n. 15-30 min. Valmistele sillä aikaa täytteet. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja levitä täytteet päälle ja lopuksi mausteet päälle sekä juustoraastetta hieman.

Paista 200-asteisessa uunissa reilut puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti