Voileipäkakkurulla
Pohja:
12 viipaletta paahtoleipää
3dl kostutusta (2dl lihalientä ja 1 dl maitoa)
Täyte:
2prk ranskankermaa
1,2 dl majoneesia
1 pkt ohuen ohutta keittokinkkua
1 dl kurkkusalaattia
1/2 paprika
1 raastettu omena
Päälle:
Yrttituorejuustoa
3 rkl kermaa
Koristeet:
ohuen ohutta keittokinkkua
herneenversoja
luomukurkkua
miniluomutomaattia
salaatinlehtiä
Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Ota arkki leivinpaperia ja
sen päälle tuorekelmu. Asettele kelmulle leivät suorakaiteen muotoon, 4 x 3
viipaletta. Kostuta maito-lihaliemellä.
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä leiville noin sentin paksuinen kerros täytettä. Kääri
torttupohja tiukaksi rullaksi ja anna kiinteytyä kylmässä yön yli. Levitä
pintaan kermalla ohennettua tuorejuustoa ja koristele mielesi mukaan.
kaunis ja vamasti maistuva voileipäkakku!
VastaaPoista