torstai 28. marraskuuta 2013

Kanamajoneesisalaatti

Tein ruuaksi pitkästä pitkästä aikaa kanasalaattia majoneesi-kermaviilipohjalla. Tässä salaatissa olevaa majoneesia voi keventää kermaviililllä, ranskankermalla tai vaikka vaahdotetulla kermalla. Itse käytin kevennykseen tällä kertaa kermaviiliä. Tähän salaattiin olisi vielä sopinut mielestäni suolakurkku hyvin, mutta sitä ei tällä kertaa ollut varastossa.

Kanamajoneesisalaatti

1/3 pss nauhapastaa
600 g broilerin hunajamarinoituja fileesuikaleita
1/3 kurkkua
1/2 paprika
1 omena
n. 1/2 tuubia majoneesia
100 g kermaviiliä
ripaus suolaa

Keitä nauhapastat kattilassa kypsäksi. Paista broilerin fileesuikaleet pannulla. Pese ja viipaloi pieniksi paloiksi kurkku, paprika ja omena. Sekoita kattilassa nauhapastat, broilerin fileesuikaleet, kurkun, paprikan ja omenan palaset sekä majoneesi ja kermaviili. Ripauta lopuksi joukkoon ripaus suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti