sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Munakaspitsarulla



Tein tässä hiljattain munakaspitsarullaa. Tekeleestä otettu kuva on hyvin pikainen, koska nälkä vei kuvaajasta voiton. Olen joskus ohjeen pongannut jostain sivustolta ja olen sitä hieman soveltanut omanlaiseksi. Täytevaihtoehtojahan on paljon ja jokainen voi rullansa täyttää haluamallansa tavalla

Munakaspitsarulla

Pohja:
6 dl maitoa
6 munaa
1 3/4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 rkl rypsiöljyä


Täyte:
Jauhelihaa
homejuustoa
tonnikalaa
suppilovahveroita
ananasta
paprikaa
ketsuppia 
juustoa


Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon maito, jauhot, suola ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista munakasta 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja kumoa vähän jäähtyneenä toiselle leivinpaperille.

Valmista täyte pohjan paistuessa. Eli paista jauheliha ja mausta se ( itse maustoin jauhelihan tuliseksi). Paista jauhelihan seassa myös paprika ja suppilovahverot sekä lisää lopuksi tonnikala joukkoon. Kun pohja on paistunut, lisää pohjaan ketsuppi, jauheliha-paprika-sieni-tonnikalaseos, homejuusto ja ananaspalat. Laita päälle lopuksi juustoraastetta. Kieputa munakaspitsarulla rullalle ja ripottele vielä rullan päälle hieman juustoa ja laita uuniin 200 asteeseen. Anna rullan olla uunissa sen aikaa, että juusto on hyvin sulanut. Ota rulla uunista ja nauti lämpöisenä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti